Jätä ilmoitus

Tällä sivulla lemmikkienhoitajat voivat jättää oman ilmoituksensa hoitoa etsivien lemmikinomistajien luettavaksi. Ilmoituksen jättäminen on ilmaista. Katso lisätietoja myös kohdasta Hoitopaikolle ja hoitajille.

Ilmoitusta jättäessänne voitte valita mitä tietoja haluatte julkisesti näkyville ilmoitustekstinne lisäksi. Välttämättä ilmoitustiedoissa näkyvät vain sähköposti, paikkakunta ja teidän laatimanne ilmoitusteksti. Yritys saa halutessaan lisätä ilmoitukseen myös linkin yrityksensä kotisivuille.

Ilmoituksen jättäminen sivuillemme on kannattavaa koska eläinhoitola tai eläintenhoitaja saa näkyvyyttä ja itsensä hoitoa hakevien ihmisten ulottuville ilmaiseksi. Sivustomme tuo palveluntarvitsijat ja palveluntarjoajat yhteen. Usein myös sivustomme kautta alkunsa saaneet asiakasuhteet muodostuvat pysyviksi, jolloin esimerkiksi koirahoitolan tai koiranhoitajan ilmoituksen jättäminen sivuillemme on vieläkin kannattavampaa. Ilmoituksenne on tärkein linkki asiakkaan ja teidän välillä. Teettehän sen siis huolella.

Ylläpito tarkistaa jokaisen ilmoituksen ennen sen julkaisua. Vain pakolliset tiedot täyttäneet asialliset ilmoitukset julkaistaan.

*
Yksityinen toimija
*
*
Postinumero ja -toimipaikka *
Kunta ja alue *
*
*
ToimialatIlmoituksen kuva
Olen lukenut ja hyväksyn palvelun ehdot *